JOIN

Velkommen til Danish Diplomacy and Intelligent Agency

Kunne du tænke dig at joine DDAIA:

 1. Vi søger medlemmer som har lyst til at opbygge et unikt bureau inden for Star Citizen, hvor vi vil operere indenfor flere områder.
 2. Vi stiller ingen krav om erfaring, eller hvor meget tid man har til at spille. Dog vil der i visse tilfælde ved betroede stillinger være et “normalt” aktivist niveau for at få bureauet til at fungere.
 3. Man er venlig samt hjælpsom overfor folk som har brug for hjælp til spillet.
 4. Vi er neutrale overfor pirater men vi vil ikke TILLADE det inden for bureauets grænser.
 5. Vi ødelægger ikke spillet for andre.
 6. Ved lån af et skib skal dette skib leveres tilbage i samme stand som man lånte det i.
 7. Du kan ansøge via dette link https://robertsspaceindustries.com/orgs/DDAIA

Vores Vision med DDAIA:

 1. At skabe en anderledes bureau i det danske miljø som vil bygge på samarbejde med andre organisationer samt et internt sammenhold som vil gøre os stærke og magtfulde.
 2. At være den fortrukne diplomatiske løsning hos andre organisationer for at forhindre en konflikt.
 3. At få vores egen flåde så vi kan blive selvforsynende og varetage andre vigtige opgaver udover at stå, for diplomatiske løsninger og indhentning af intelligent.
 4. At blive et sted hvor folk ikke betaler SKAT for at være en del af et dansk sammenhold.
 5. At få vores egne baser og forsknings platforme.

Hvilken enhed er den rette for mig?

Mining & Salvage

Hvis du elsker store lasere som kan grave sig igennem store bunker af rumsten eller måske ophugge store ødelagte/udtjente rumskibe i din søgen efter værdifulde dele. så er vores M&S enhed lige dig !.

Commerce & Transport
C&T piloter er dedikeret i deres arbejde med at bringe fragt over alt i universet, for at være med til at lave en fortjeneste så du kan tjene mere. Det kan være et farligt job til tider, men i sidste ende vil det betale sig. Så hvis du brænder for at tjene penge, så skaf dig et fragt skib og join vores C&T enhed.

Exploration & Survey

Elsker du at flyve på opdagelse og finde noget nyt som en ny civilisation/plant eller måske et jump point. Du er måske en af dem som tør komme steder hvor ingen andre har været før så er E&S enheden noget for dig.

Fleet Security

FS er et højt taktisk defence enhed hos DDAIA. Dette er højt trænet besætningsmedlemmer, mekanikere, officerer samt piloter som kan flyve alt fra et enkelt bemandet fly til et kæmpe Capital ship, alt sammen for at sørge for vores sikkerhed rundt om i universet.

Private Contractor Services

PCS dækker flere roller i spillet – Alt fra at jagte forbrydere, indhente tabt last i rummet, til at vurdere sikkerheden for vores kunders forretningsmæssige værdier.

Mission Support Services

Disse folk holder hjulende i gang hos DDAIA for at det kan køre på skinner. Her kan du få ansvar for at sørge for at skibene er repareret efter de har været i kamp eller fuldt tanket inden de bliver sendt afsted igen. Samt holde vores flåde forsynet.

Specialized Personnel

Kunne du tænke dig at være en læge, mekaniker eller forsker måske brænder du for at lave nyheder så er dette stedet for dig.

Intelligent Unit

Vores Intelligent enhed er ligesom Forsvarets Efterretning Tjeneste. Du har altid ører og øjne ude og føle på hvad der sker. Indhente oplysninger om en trussel som er på vej, eller at holde et øje med et område for at vurder trussels niveauet.

Diplomacy Unit

I denne enhed får man det største ansvar som DDAIA kan give en, nemlig være talerør. Hvis der f.eks er to danske organisationer som er på vej i krig er det måske dig som er med til at løse denne konflikt så der atter kan blive fred.


Dette er bare nogle af de roller som vi med tiden kommer til at mangle. Da vi vil arbejde på at blive så selvforsynende som dette nu er muligt. Samt for at sikrer at vores flåde/baser altid har alt hvad de skal bruge.

Vi vil opbygge vores bureau efter vores medlemmer og deres talenter. Det vil sige at vores struktur ikke vil være et sted for officer men for os alle i bureauet. Dette vil også betyde at officer samt højt stående medlemmer ikke vil få nogen særlige fordele. Alt vil blive fordelt lige med de folk som har været med på en mission hvor et antal UEC er blevet optjent.
Dette gør vi for at give folk muligheden til at bestemme om de vil være med til at gøre os stærkere i form af at give en andel af UEC som er blevet optjent på en givende mission for at vi kan få en bedre base eller flåde i bureauet.

Dog er det kaptajnen som har ansvaret for sit skib og udelukkende bestemmer over dette. Når vi er blevet store nok kan det godt være vi er nød til at indfører et hierarki for at få det hele til at fungere.

Jo mere du hjælper os i bureauet, jo mere tillid og ansvar vil du få til gengæld.

Hvis alt dette lyder som noget for dig kan du ansøge via dette link https://robertsspaceindustries.com/orgs/DDAIA

Danish Displomacy and Intelligence Agency har fået en special tilladelse 10901 som giver os diplomatisk immunitet hos UEE som giver os tilladelse til at opererer indenfor “Grå zonen” transaktioner. Vi er ikke ansvarlige for handlinger, skade på ejendom eller dødsfald afholdt af eller i forbindelse med vores affiliations, kunder og transaktioner i forbindelse med en forhandling af nogle art.

Deshalb verwendet man schmetterlingsblütler zur gründüngung auf magerem boden, indem man die ghostwriter oberirdischen teile unterpflügt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *