HISTORIE

Danish Diplomacy and Intelligente Agency’s Historie

Danmark er i året 2076 på renden til den største katastrofe som man aldrig har set mane til. Da vandstanden i Danmark er steget til et kritisk punkt i historien, er den danske regering samt dens rådgivere kaldt til en katastrofe møde for at finde en plan, for at bekæmpe dette stigende problem. Regeringen tager til trods imod sine rådgivers samt Danish Diplomacy and Intelligente Agencys råd at man vil blive i landet og bekæmpe dette problem.

Danish Diplomacy and Intelligente Agencys udsendte rådgiver giver stærkt udtrykt for at man ikke er tilfreds med denne beslutning og kræver at de får rettigheder til at løse dette problem i samarbejde med andre danske organisationer som skulle ha lyst til at hjælpe. Dette afslag bliver hidsigt afvist af statsministeren.

Danish Diplomacy and Intelligent Agency’s ledelse udtaler sig om dette.
”Dette afslag er et stort nederlag for det danske rige og dens befolkning. Men trods dette nederlag som vores statsminister har givet os, vil vi i DDAIA ikke få fred før vi har fundet en løsning som vil hjælpe den danske befolkning til bedre vilkår samt levestandarter.”

I året 2523 lever 70 % af jordens befolkning i rummet og føler de havde kræv på en lige repræsentation i rummet også så derfor dannet man United Planets of Earth (UPE).  Dette får dog kun lov til at vare i nogle få år før det bliver lavet om til United Empire of Earth (UEE).

Danish Diplomacy and Intelligente Agency får en plads hos UEE regering og kommer kort efter med en udtalelse.

”Dette er en historisk dag for den danske befolkning i universet, for første gang i historien har Danmark fået et talerør hos UEE. Dette ansvar medfører nye og store udfordringer som vi i samarbejder med andre danske organisationer vil løse, uanset hvad for en politik de forholder sig. Dog forventer vi at alle ikke samarbejder med piraterier eller lignende da disse automatisk vil blive anset som fjender af den danske befolkning og henrettet uden mulighed for at komme foran en dommer.”

Angribende fra Vanduul side samt lovløse bander tager hånd om sig, og bliver flere og mere voldsomme end hvad man før har set. Flere store internationale samt nationale organisationer bliver ramt hårdt dagligt og får dem til at regere både på fjenden og deres venner.

Danish Diplomacy and Intelligent Agency udtaler sig om dette stigende problem.

”I århundrede har vi kæmpende hårdt for at danskerne, skulle få bedre vilkår og levestander, hvilket vi også har fået. Men i dag med denne udmeldelse, samt de stigende problemer, med Vanduul, pirater og grådige organisationer, rundt om i universet, må vi desværre erkende af det danske befolkning ikke længere er, sikrer og at vi i samarbejde med UEE er i krig.

Vi må ikke lade fjenden indtage mere jord, og uanset hvad det må koste, må vi svare igen, og genopbygge vores flåde. Det vil ikke være en nem kæmp for danskerne, det vil komme til at koste os dyrt. Det vil koste mange penge, ressourcer og ikke mindst folk som vi holder af. Uanset hvad må det danske folk og organisationer sejere, Der må ikke være nogle overlevende ellers vil denne krise aldrig blive løst.

“Hvor vi ikke kan gøre brug af diplomati må vi gøre brug af krig.

By the 18th online essay writer with pro-essay-writer.com century, the noun hackney had been shortened to hack and could mean either a hired horse or a hired carriage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *